Förlåt för dålig uppdatering !!!

Vet faktiskt inte riktigt varför jag inte har bloggat på dom senaste dagarna, har bara inte haft lust. Men nu är jag igång igen. Har ju sagt att på engelskan ska vi redovisa om en stad och det gjorde vi igår. Vi fick redovisa i små grupper med vår engelska lärare, tyckte det gick jätte bra för mig. Var lite nervös för om jag skulle säga nåt fel men det gick bara bra. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt tror jag.
Hoppas ni får en bra dag <3

Sjuk :(

I lördags var jag på bio med Corinne och sen på kvällen när jag skulle gå ovh lägga mig kände jag att jag började få lite ont i halsen. Sen när jag vaknade på morgonen hade jag jätte ont i halsen men jag fick bara bitta ihop för jag skulle på solflicksdagen och uppträda med min grupp. Det var väl roligt men jag måde sämre och sämre så när jag kom hem gick jag och la mig och sov en stund åå idag är jag hemma. Blir väl hemma imorgon oxå, hoppas iallafall att jag kan komma till skolan av slutet av veckan. Det känns verkligen piss att jag blev sjuk just den här veckan när vi har jätte mycket prov men jag kan inte göra något bara hoppas på att jag blir frisk snart.
Ha det bra !!

Friday !!!!! :)

Äntligen är det helg igen. Imorgon ska jag och Corinne gå på bio Elvira kanske följer med. Idag skulle vi ha redovisning på engelskan men vår engelska lärare skulle på nåt möte eller något sånt så vi ska göra det nästa vecka, då ska jag kunna det perfekt !!
Ha en riktigt bra helg nu <3

Vill inte !!!!!!!!!!!!!

Imorgon på engelskan ska vi ha redovisning om ett land vi har fått. Kommer ju lungt skämma ut mig för hela klassen men jag kan det rätt så bra ska bara kolla upp lite saker till innan jag kan det perfekt, inte perfekt men bättre. Men annars har det väl varit bra, skön dag och så hoppas det inte bara blir sämre väder imorgon eller att engelskan förstör allt men det ska väl gå bra hoppas jag.

Vart ute hela dagen :)

Typ solat och gjort lite andra saker ute idag. Har haft skjorts på mig hela dan så skönt och ska forsätta med det.
Så här ser jag ut idag <3
RSS 2.0